
Готуємо рецепт однієї із пісних страв, яка вам дуже сподобається.
З мінімальних продуктів ви приготуєте кулінарний шедевр та здивуєте своїх родичів й друзів. Ця страва має назву – гречаники з грибним майонезом.
Для гречаників необхідно: Для соусу необхідно: Смачні гречаники без м’яса.
Страва яку готують в піст Крупа гречана – 200 гр.; Картопля – 6 шт.; Цибуля ріпчаста – 1 шт.; Панірувальні сухарі; Сіль. Мариновані гриби – 200 гр.;Олія рафінована – 100 гр.; Часник – 3 зубки;
Сіль.
Спосіб приготування: Зваріть картоплю в мундирі. Почистьте та натріть на буряковій терці. Зваріть гречану кашу. Наріжте цибулю дрібним кубиком та злегка обсмажте на пательні.
Всі інгредієнти змішайте між собою. Зробіть котлети, занурте в панірувальні сухарі та обсмажте на пательні до золотавої скоринки. Робимо соус. Гриби промийте під проточною водою.
Покладіть гриби й часник в чашу блендера, починайте подрібнювати та поступово додайте олію. Повинна утворитися кремоподібна суміш. Подавати готові гречані котлети до столу разом з соусом. Смачного!
джерело