ТАКУ “ШУБУ” ВИ ЩЕ НЕ ЇЛИ! САЛАТ “ГРИБИ ПІД ШУБОЮ” ПРОСТО ТАНЕ У РОТІ – ТАКИЙ АПЕТИТНИЙ І СМАЧНИЙ

Салат «Гриби під шубою» нагадує красиву галявину грибів.

Цей листковий салат гідний прикрашати собою святковий стіл.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Я Люблю Готовить.

Вашим гостям сподобається поєднання смажених грибів з цибулею, картоплі і солоних огірків.
Інгредієнти:
печериці – 500 грамів;
яйця курячі – 4 штуки;
картопля – 3 штуки;
цибуля ріпчаста – одна або дві цибулини. Кількість залежить від розміру цибулі;

сир твердий – 200 грамів
цибуля зелена – один пучок;
огірки солоні або мариновані – два – чотири. Кількість залежить від розміру;
майонез.
Приготування:
Печериці очистити, вимити, висушити і протерти рушником. Нарізати тонкими скибочками.
Цибулю почистити, нарізати невеликим кубиком.
Поставити сковороду на вогонь, розігріти олію і викласти гриби і цибулю ріпчасту. Обсмажити до готовності кілька хвилин.
Картоплю помити, почистити і відварити в підсоленій воді. Охолодити. Потерти на крупній тертці.
Яйця зварити круто. Охолодити, почистити і потерти на крупній тертці. Один-два жовтки потерти окремо для прикраси.
Огірки солоні потерти на крупній тертці.
Сир потерти на крупній тертці.
Зелену цибулю порубати ножем не дуже дрібно.
Приготувати красиву тарілку або блюдо і викладати листковий салат «Гриби під шубою» в наступному порядку.
смажені гриби з цибулею;
варена картопля;
зелена цибуля (залишити трішки для прикраси);
майонез;
солоні огірки;
яйця;
майонез;
тертий сир;
на середину салату викласти жовтки для прикраси;
краї салату посипати зеленою цибулею для прикраси.

Салат «Гриби під шубою» готовий. Краще, якщо він постоїть пару годин в холодильнику, і можна подавати його до столу.

Смачного!